"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ММК Ілліча заявляє про захоплення реєстратора своїх акцій

Четвер, 27 травня 2010, 14:07
Маріупольський металургійний комбінат (ММК) ім. Ілліча заявляє про зміну керівника "Української реєстраційної компанії", яка веде реєстр акцій метпідприємства і його основного акціонера - ЗАТ "Ілліч-Сталь".

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу ММК ім. Ілліча.

У повідомленні наголошується, що меткомбінат розцінює зміну керівництва "Української реєстраційної компанії", як захоплення реєстратора.

"У Києві відбулося захоплення "Української реєстраційної компанії", яка здійснює ведення реєстру акцій ВАТ "ММК ім. Ілліча" і ЗАТ "Ілліч-Сталь". Група невідомих блокує доступ співробітників до робочих місць, а директору "Української реєстраційної компанії" повідомлено, що на його місце вже призначений новий керівник", - говориться в повідомленні.

При цьому прес-центр відзначає, що нині ММК ім. Ілліча готує звернення до президента Віктора Януковича, текст якого буде оприлюднений найближчим часом.

Реклама:

Прес-центр також спростовує інформацію, яка з'явилася в ЗМІ інформацію про нібито нічну спробу силового захоплення заводоуправління ММК ім. Ілліча в Маріуполі.

Представник відстороненого керівництва реєстратора повідомив агентству, що його дійсно не допускають до робочого місця, проте не уточнив подробиць.

Як повідомлялося, у середу голова правління Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча Володимир Бойко виступив зі спростуванням поширеної у ЗМІ інформації про продаж комбінату.

Пізніше на прес-конференції особи, які назвалися представниками нового власника ММК, заявили, що операція з придбання пакету акцій ЗАТ була здійснена в травні 2009 року, водночас, не назвавши кінцевого власника акцій і суму операції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: