"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ММК ІЛЛІЧА ПРОДАЮТЬ БЕЗ ВІДОМА БОЙКА

Середа, 26 травня 2010, 11:46

Голова правління Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча Володимир Бойко спростовує поширену у ЗМІ інформацію про продаж комбінату.

"Це брехня справжнісінька. Що тут коментувати, якщо ніхто нічого не продавав. Ця інформаційна кампанія триває з квітня минулого року. Цих людей, які таку інформацію поширюють, треба саджати за брехню. Але ж у нас таких законів немає, щоб їх посадити", - прокоментував "Економічній правді" Бойко.

Водночас, він відмовився озвучити свої припущення щодо того, хто проводить проти нього інформаційну кампанію, зазначивши, що не надає цьому питанню великого значення.

"У нас зараз достатньо інших проблем - нема замовлень, і ПДВ давно не повертають. Я сьогодні знову буду зустрічатися з Миколою Азаровим, у мене є пропозиції щодо того, що робити, будемо їх узгоджувати", -зазначив голова правління комбінату.

Реклама:

Нагадаємо, на сьогодні анонсовано прес-конференцію Бориса Подольского, представника "Формігос Холдинг ЛТД" (Кіпр), та Іллі Горна, представника "Рівейн ЛТД". В анонсі зазначено, що ці компанії є новими власниками ММК Ілліча.

Ілля Горн раніше був одним із представників "Смарт-Холдингу" Вадима Новинського під час його суперечки з росіянами братами Чуркіними за Чорноморський суднобудівний завод, однак потім у пресі з'явилася інформація про його звільнення зі структур холдингу.

ЗМІ пов'язують інформаційну кампанію довкола ММК Ілліча з групою "Приват", яка, зокрема, намагалася через суд заборонити проведення зборів акціонерів комбінату, а також ініціювала судові позови щодо контрактів з постачання феросплавів на комбінат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: