СБУ дозволила в'їзд в країну керівникові "Mirax Group Україна"

Понеділок, 29 березня 2010, 14:49 -

Керівник компанії "Mirax Group Україна" Микола Нікітенко повернувся до виконання обов'язків у Києві після того, як СБУ зняла з нього всі звинувачення.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби російського холдингу Mirax Group.

"Співробітник Mirax Group Микола Нікітенко повернувся до виконання обов'язків у Києві. З нього були зняті всі звинувачення та підозри у факті загрози економіці та безпеці країни. Нове керівництво і Служба безпеки України вирішили ситуацію, що склалася, швидко і ефективно", - наголошується в документі.

Як повідомлялося, 17 лютого 2010 року українські прикордонники не впустили до України керівника компанії "Mirax Group Україна" громадянина Росії і Швейцарії Миколу Нікітенка в зв'язку із забороною з боку правоохоронних органів.

Реклама:

Пізніше стало відомо, що СБУ заборонила Нікітенку в'їзд з метою захисту законних прав українських власників.

Зокрема, за інформацією СБУ, Нікітенко, використовуючи офшорні компанії та українські комерційні підприємства, здійснював протизаконні угоди з метою закріплення за собою і третіми особами права власності на підприємства країни.

Крім того, СБУ заявила про проведення розслідування для з'ясування ймовірної причетності Нікітенка до незаконної діяльності на території України, зокрема, у сфері рейдерства.

Нікітенко відповідає в Mirax Group за проект будівництва багатофункціонального комплексу "Міракс Плаза" по вул. Глибочицькій у Києві і обіймає посаду керівника проекту "Міракс Плаза Україна", єдиного проекту російського холдингу в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: