Moody's знизило рейтинги "ПУМБу" і підтвердило - Укргазбанку

П'ятниця, 7 серпня 2009, 10:42 -

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service знизило рейтинг депозитів "Першого українського міжнародного банку" ("ПУМБ") у національній валюті та його рейтинг незабезпеченого боргу в іноземній валюті з "B1" до "B2", а також поставило їх на перегляд для подальшого можливого зниження.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Moody's.

Згідно з повідомленням, рейтинг банку за національною шкалою був знижений відразу на три ступені - з "Aa3.ua" до "A3.ua", тоді як рейтинг фінансової стійкості "E +" формально залишився незмінним, але тепер відповідає базовій кредитної оцінці "B2", а не "B1" як раніше.

Крім того Moody's зберегло рейтинг депозитів банку в іноземній валюті на рівні "B3" з негативним прогнозом, так як він обмежений відповідним страновим стелею.

Реклама:

Також агентство повідомило про підтвердження рейтингів капіталізованого урядом Укргазбанку.

Згідно з повідомленням, рейтинг фінансової стійкості залишився на рівні "E", рейтинги довгострокових зобов'язань у національній та іноземній валюті "B3" і рейтинги короткострокових зобов'язань в національній та іноземній валюті "Not Prime". Підтверджено також рейтинг банку за національною шкалою "Baa3.ua". Всі рейтинги мають прогноз "стабільний".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: