Тимошенко святкує прихід японської компанії в Україну

П'ятниця, 10 липня 2009, 11:23

Кабінет міністрів і компанія "Міцубісі хеві Індастріз" домовилися про відкриття в Україні представництва японської компанії-інвестора.

Про це заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко за підсумками зустрічі з президентом компанії Кацуо Цукуда, повідомляє прес-служба Кабміну.

"В Україну приходить працювати компанія, яка має більше 300 млрд. доларів річного обігу. Це реальне втілення домовленостей, досягнутих під час візиту до Японії. Це - успіх України"- підкреслила вона.

Тимошенко підкреслила, що великий обсяг інвестицій, запланований японською компанією, сприятиме загальній модернізації країни.

Реклама:

За її словами, відкриття представництва компанії дозволить більш ефективно працювати над стратегічними двостороннімі проектами, зокрема в галузі модернізації енергетики, про які було домовлено ще під час її візиту до Японії.

Прем'єр-міністр зауважила, що особливо важливим є те, що така потужна японська компанія починає інвестувати в економіку України в часи фінансово-економічної кризи: "Такі кроки можуть робити тільки справжні друзі України".

У свою чергу, президент компанії "Міцубісі хеві Індастріз" Кацуо Цукуда відзначив, що для його компанії велика честь співпрацювати з Україною.

"Наша фірма дуже зацікавлена і докладе всіх зусиль для того, щоб виконати ті сподівання, які на нас покладаються", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!