ВТБ Банк відкрив кредитну лінію для "УкрАВТО"

Четвер, 4 червня 2009, 16:49

ВТБ Банк (Київ) відкрив корпорації "УкрАВТО" кредитну лінію у розмірі 80 млн. доларів для розвитку виробництва та кредитування фізосіб на покупку автомобілів виробництва цієї корпорації.

Про це на прес-конференції у Києві заявив голова правління банку Вадим Пушкарьов, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

За словами Пушкарьова, кредитна лінія відкрита на один рік з можливістю пролонгації на такий же термін.

Більша частина кредитної лінії буде спрямована на кредитування розвитку виробництва корпорації "УкрАВТО" під процентну ставку в середньому близько 11% річних.

Реклама:

Залишок по кредитній лінії, розмір якої він не уточнив, буде спрямований на кредитування фізосіб для покупки автомобілів, які реалізуються корпорацією.

Як повідомлялося, ВТБ Банк і корпорація "УкрАВТО" розпочинають співпрацю в рамках програми партнерства, що передбачає кредитування фізичних осіб, які купують автомобілі, що реалізуються підприємствами корпорації.

Програма кредитування передбачає фінансування придбання автомобілів в національній валюті під ставку 20,49% на термін до двох років.

Розмір початкового внеску - 30% для автомобілів іноземного виробництва, 40% - для автомобілів виробництва країн СНД та Китаю.

У рамках програми будуть, зокрема, кредитуватися покупці автомобілів Chevrolet, Opel, ЗАЗ, Toyota, Nissan, Renault, Lada, Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge, Chery.

АТ "УкрАВТО" - найбільший суб'єкт авторинку України, зареєстровано в 1992 році. До структури корпорації входять два автозаводи, більше 400 автосервісних підприємств у всіх містах України, дистриб'юторські і дилерські компанії провідних автомобільних брендів, а також мережа автозаправних комплексів.

ВАТ "ВТБ Банк" (раніше - "Мрія") засновано в 1992 році. Найбільшим акціонером банку на 1 січня 2009 року було ВАТ "Банк ВТБ" (Росяя) - 99,8902%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!