Акціонери "Київстару" скорочують правління

П'ятниця, 13 березня 2009, 15:33

Акціонери ЗАТ "Київстар GSM" на зборах 10 березня скоротили склад правління до чотирьох чоловік.

Про це йдеться в офіційному оголошенні ЗАТ у системі розкриття інформації Держкомісіі з цінних паперів та фондового ринку, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Акціонери виключили із складу правління чотирьох членів: Одвара Хес'єдала, який займав посаду технічного директора в 2005-2006 роках, Тронда Мое (фінансовий директор в 2005-2006 роках, віце президент 2006 року, на цей час - голова представництва в Україні норвезької Telenor, що володіє 56,52% акцій ЗАТ), Пера Відерстрема (операційний директор в 2005-2006 роках) і Гаррета Джонстона (маркетинговий директор 2005 року).

Замість виведених із складу правління до його складу введені нинішні операційний, технічний і фінансовий директора: Мартін Фурусет, Джозеф Хуслічка і Ендрю Сіммонс.

Як повідомила директор з корпоративних зв'язків представництва Telenor Анастасія Гоголєва, в ході зборів також планувалося затвердити фінзвітність "Київстару" за 2006-2007 роки, однак це питання було знято з порядку денного, оскільки аудит звітності, що проводиться на сьогоднішній день ще не завершений.

Що минув 10 березня збори є третім за рахунком після більш ніж чотирирічного перерви, викликаного конфліктом акціонерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!