Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

17 травня 2024

10:44
OpenAI укладає угоду про перенесення вмісту Reddit у ChatGPT
Reddit співпрацює з OpenAI, щоб перенести свій контент у популярний чат-бот ChatGPT, що призвело до зростання акцій платформи соціальних мереж на 12% у розширеній торгівлі.
10:36
Київ та ще 4 області будуть зі світлом до вечора: ДТЕК розповів, коли почне виключати
Ситуація в енергосистемі залишається вкрай важкою у Києві, на Київщині, Одещині, Дніпропетровщині та Донеччині, але до 19:00 обмеження світла не передбачені.
10:15
Обленерго змінили тривалість обмежень: один з регіонів може впоратися без відключень
Деякі з українських обленерго повідомили про зміну графіків погодинних відключень електроенергії побутовим споживачам, порівняно з анонсованими НЕК "Укренерго".
10:01
Honda інвестує 65 мільярдів доларів у розвиток технологій електромобілів
Honda Motor Co. планує збільшити інвестиції у технології електромобілів до приблизно 10 трильйонів ієн (65 мільярдів доларів США) протягом десяти років.
09:37
Tesla серед лідерів: які авто українці найчастіше приганяли з США 
Впродовж минулого місяця в Україні було зареєстровано майже 3,7 тис вживаних легковиків із США. Це становить 19% від всіх вперше зареєстрованих у квітні вживаних авто.
09:20
Підсумки тижня: ціни на нафту зросли на ознаках поліпшення світового попиту
Ціни на нафту зросли, причому світовий еталонний сорт Brent вперше за три тижні завершив тиждень збільшенням на ознаках поліпшення світового попиту.
09:00
Безпілотники в Туапсе атакували НПЗ, здіймалась пожежа
У ніч на п'ятницю два БПЛА намагалися атакувати нафтопереробний завод в Туапсе, Краснодарського краю Росії. На території НПЗ виникла пожежа.