Експерти Traders Union зробили прогноз щодо Bitcoin (BTC)

Вівторок, 8 листопада 2022
В рамках дослідження фінансового ринку, а також ринку криптовалют, експерти Traders Union вивчили фундаментальні та технічні фактори, які впливають на вартість Bitcoin (BTC). На основі отриманих даних було створено спеціальний аналітичний розділ, в якому щотижня публікуються актуальні прогнози динаміки курсу BTC, розташований онлайн графік Bitcoin, а також низка корисної інформації, яка покликана допомогти трейдеру в самостійному аналізі ринку криптовалют.


Ідеї, які змінюють міста



BTC Price Prediction


Для чого потрібен прогноз BTC (BTC Price Prediction)?


BTC Price Prediction дозволяє кожному трейдеру стежити за динамікою зміни вартості Bitcoin, а також історичними даними цієї криптовалюти. Таким чином, кожен трейдер може удосконалювати свою торгову стратегію, вибудовувати довгострокові перспективи у процесі торгівлі BTC та мінімізувати ризики.


Основні переваги вивчення прогнозів Bitcoin від Traders Union:



  • прогнози публікуються фінансовими експертами та аналітиками - професіоналами;

  • при складанні прогнозів враховуються економічні та політичні події, фінансові новини тощо;

  • всі прогнози по BTC зберігаються мінімум рік з моменту публікації, що дозволяє мати доступ до історичних даних щодо біткойну;

  • прогнози містять зображення графіка із зміною вартості Bitcoin, що дозволяє візуалізувати динаміку руху цін.


Як допомагає трейдеру інтерактивний графік BTC (Bitcoin)?


Численні тайм-фрейми графіка BTC дозволяють відстежувати те, як змінюється вартість Bitcoin у той чи інший відрізок часу і під впливом якихось економічних чи політичних чинників це відбувається. Ця інформація розширює можливості — допомагає прогнозувати ринок, поведінку активу та можливе зростання чи спад його вартості.


Графік BTC оновлюється онлайн, тому надає найсвіжіші та найактуальніші дані в режимі реального часу.

Які фактори впливають на зростання чи падіння ціни Bitcoin?

Основними факторами, що впливають на вартість BTC є:


1. Вартість інших криптовалют. Базові криптовалюти впливають вартість один одного, серед них Shiba inu (SHIB) price prediction. Тому ціна Біткоїна безпосередньо залежить від ціни інших альткоїнів.
2. Використання та структурування блокчейну. У випадку з Bitcoin на його вартість також впливає співвідношення кількості вже здобутих монет до видобутку нових.
3. Заяви офіційних представників великих світових корпорацій щодо застосування Bitcoin у тій чи іншій фінансовій сфері. 
4. Активність засобів масової інформації та стабільність біткоін-спільноти.
5. Політичні події, які спрямовані на інтеграцію BTC у фінансовий сектор країн зі стійкою економікою, регулювання Bitcoin на державному рівні в цих країнах.

Висновок

Traders Union є спільнотою трейдерів, яка надає своїм учасникам доступ до актуальної експертної інформації. Прогнози по BTC від Traders Union — це один із способів отримати свіжі дані про вартість Bitcoin, вивчити готовий професійний прогноз щодо руху ціни BTC вгору або вниз, а також навчитися самостійно прогнозувати динаміку курсу цієї криптовалюти.


Traders Union – це надійний фінансовий партнер, який відкриває перед трейдерами широкі можливості та забезпечує їм всебічну підтримку.