Спеціальні святкові ціни від KIVI на нові телевізори 2021 року

Вівторок, 14 грудня 2021


Кінець епохи офшорів



KIVI


Мріяли придбати новий телевізор? Саме час матеріалізувати цю мрію! Придивіться до визначених моделей KIVI з безкоштовними каналами, фільмами, тренуваннями та іграми. Нагадуємо, що у додатку KIVI MEDIA є як безкоштовний для користувачів контент, так і платний.


У кожної людини, яка хоче придбати телевізор, є власні вимоги для цього відео-гаджету. То чому ж варто купувати саме смарт-телевізори лінійки 2021?


Називаємо п’ять плюсів. 


№1. Операційна система


Всі смарт-телевізори лінійки 2021 працюють на повнофункціональній ОС Google Android TV з усіма перевагами сервісів Google, інтеграцією Netflix і підтримкою будь-яких сумісних програм з Play Market. А підтримка Chromecast дарує ще й можливість швидкої трансляції контенту зі смартфона.


№2. Безкоштовні канали, фільми, тренування та ігри у KIVI MEDIA


Саме на цих телевізорах встановлений масштабний медіахаб-додаток KIVI MEDIA. Завдяки цьому користувачі отримують безоплатний доступ до таких розділів: Канали, Фільми, Тренування та Ігри.




KIVI


Розділ Канали в Україні = 50 безкоштовних для користувача каналів різних жанрів, включаючи такі популярні, як Viasat (наприклад, TV1000 World Kino).


У цьому розділі доступна програма передач і функція "машини часу", яка дозволить перемотати контент каналу та подивитися передачу у зручний для користувачів час.


Розділ Фільми KIVI = пакет фільмів у високій якості, що вже доступні для перегляду. Ще один приємний бонус: кількість таких фільмів буде постійно збільшуватися.


Розділ Тренування = записи тренувань від популярних фітнес-блогерів, а також онлайн-тренування. Чудова нагода позайматися фітнесом вдома!




KIVI


Розділ Ігри (було розроблено спільно з партнером Boosteroid) = прямо на телевізорі найсучасніші ПК-ігри, на кшталт Fortnite,– потрібен лише пристрій для керування.


Оттож, хмарний геймінг + безкоштовні Android-ігри для всієї сім'ї, в які можна грати разом, використовуючи пульт або смартфони.


№3. Бачити і чути




KIVI


Так, мова про екран та звук. Щоб зображення відповідало високим стандартам якості, в моделях використовуються тільки панелі класу А+, а також цілий ряд технологічних та програмних розробок.


Наприклад, HDR підтримується для будь-якого контенту, накопичувача або трансляції. Якщо говорити про Super Contrast Control, то він відповідає за підвищену контрастність окремих частин зображення.


А завдяки UltraClear підвищується якість зображення на моделях із підтримкою 4К.


Що ж до звуку, то для нової лінійки смарт-телевізорів була розроблена власна акустична систему за підтримки компанії JVC Kenwood.


№4. Нюанси дизайну


Завдяки роботі власного R&D та трьох міжнародних конструкторських бюро, смарт-телевізори лінійки 2021 мають повністю перероблений дизайн.


Цей єдиний стильний дизайн-концепт базується на мінімалізмі.


Всього 2,6 мм —ось така ширина фронтальних рамок для підставки. А оригінальні металеві ніжки дозволять органічно вписати телевізори у будь-який інтер'єр та не відволікатися під час перегляду на зайві деталі.


№5. Ціни? Новорічні!


З 14 грудня 2021 року до 10 січня 2022 року KIVI оголосила наступні рекомендовані ціни на окремі моделі власної лінійки ТВ 2021 року:


43’’ KIVI 43U740LB – від 11 999 грн. (замість 12 999 грн.)


50’’ KIVI 50U740LB – від 14 999 грн. (замість 15 999 грн.)


55’’ KIVI 55U740LB – від 16 499 грн. (замість 17 999 грн.)