Банк «ГЛОБУС» став Банком року в номінації «Найбільш клієнтоорієнтований банк»

Четвер, 8 грудня 2011
ПАТ «КБ «ГЛОБУС» став переможцем III Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2011» у номінації «Найбільш клієнтоорієнтований банк» за версією журналу «Банкиръ». Про це повідомив Голова Правління Банку «ГЛОБУС» Сергій Куріленко.


Ідеї, які змінюють міста

ПАТ «КБ «ГЛОБУС» став переможцем III Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2011» у номінації «Найбільш клієнтоорієнтований банк» за версією журналу «Банкиръ». Про це повідомив Голова Правління Банку «ГЛОБУС» Сергій Куріленко.

Цьогорічна церемонія нагородження переможців рейтингу відбулася 29 листопада в Києві за участі ТОП-менеджменту банків-номінантів, представників Національного банку України, громадських організацій, банківських об‘єднань та засобів масової інформації.

Загалом в конкурсі брали участь більше 150 українських банків, а серед критеріїв, що слугували основою відбору, були якісні показники діяльності банків, їх репутація, рівень довіри клієнтів, якість обслуговування у відділеннях банків, прозорість, відкритість.

«Ця нагорода – заслуга всього колективу банку «ГЛОБУС». Стрімко рухаючись за планом, наша команда завжди пам’ятає, куди ми крокуємо та кому присвячена наша праця – нашим клієнтам, яких ми розглядаємо виключно як своїх партнерів», - наголосив Сергій Куріленко.

За його словами, ця нагорода є свідченням того, що банк рухається в правильному напрямку, а стратегія розвитку, обрана банком, – вірна.

«Перемога в номінації «Найбільш клієнтоорієнтований банк» особливо важлива для нас ще й тому, що це самі клієнти відзначають та оцінюють ті зусилля, яких ми докладаємо у свої повсякденній роботі. Ми знаходимось на стадії активного розвитку, тому нам дуже важливо знати, як клієнти оцінюють нашу роботу, ми дійсно дослухаємося до думки кожного з них. Тому запрошуємо всіх до діалогу і завжди вдячні за зауваження та пропозиції», - додав Голова Правління.
Довідка: ВАТ КБ «Глобус» зареєстровано Національним банком України 29 листопада 2007 р. У березні 2011 року ВАТ «КБ «ГЛОБУС» було перейменовано у ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМЕРЦІИНИЙ БАНК «ГЛОБУС». Ліцензія № 240, видана Національним банком України 11.03.2011 року. У жовтні 2011 року у зв'язку із внесенням змін до Закону України «Про банки і банківську діяльність» ПАТ «КБ «ГЛОБУС» отримав нову банківську Ліцензію на право надання банківських послуг і Генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій. Ліцензія № 240, видана Національним банком України 26.10.2011 року. Відповідно до звітності за 9 місяців поточного року Банк отримав прибуток у розмірі 10,4 млн. грн., активи та пасиви ПАТ «КБ «ГЛОБУС» склали 1 588 248 тис. грн. На разі, у ПАТ «КБ «ГЛОБУС» працюють 19 відділень: у Києві, Запоріжжі, Ужгороді, Дніпропетровську, Кам'янець-Подільському, Одесі, Сумах, Львові, Харкові, Полтаві, Чернігові, Луганську, Миколаєві, Тернополі, Черкасах, Чернівцях, Севастополі та Вінниці.