Нові можливості для клієнтів Акордбанку

Середа, 23 листопада 2011
ПуАТ «КБ «Акордбанк» пропонує нові продукти для корпоративних клієнтів


Ідеї, які змінюють міста

23 листопада 2011 року, Київ. ПуАТ «КБ «Акордбанк» пропонує нові продукти для корпоративних клієнтів – овердрафт «динамічний» та овердрафт «класичний». Останній передбачає ставку 19-22% залежно від строку користування без обов’язкового погашення траншів в кінці кожного місяця. Ставка за овердрафтом «динамічний» є диференційованою та знаходиться в межах 17-19,5% річних на забезпечений та від 18% на бланковий овердрафти. Ліміт овердрафту може становити до 25% від суми середньомісячних «чистих» надходжень по рахунку. Такі умови овердрафтів розповсюджуються як для існуючих, так і для потенційних клієнтів банку з позитивною кредитною історією.

В умовах обмеженої ліквідності та згортання кредитування в Україні клієнти «Акордбанк» можуть відчути всі переваги співпраці з банком, що підтверджує правильність обраної стратегії розвитку. За словами Голови Правління «Акордбанку» Солнцева Ігоря Михайловича, нові можливості для клієнтів банку не обмежаться впровадженням нових продуктів: «Ми плануємо розширюватись географічно та диверсифікувати портфель послуг - робити все для покращення рівня обслуговування клієнтів».




Довідка
ПуАТ «КБ «Акордбанк» - український комерційний банк, заснований у 2008 році (ліцензія № 245 від 18.07.2008 р., оновлена ліцензія від 07.11.2011 р.), що надає широкий перелік банківських послуг юридичним та фізичним особам.
«Акордбанк» має 5 відділень (3 в Києві, по одному в Одесі та Херсоні), є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також платіжної системи Mastercard, здійснює грошові перекази в системах Western Union, Money Gram, Migom, Avers. Банкомати Акордбанку входять до системи «Радіус», що об’єднує близько 200 банкоматів в м. Києві та більше 3000 банкоматів по всій Україні.