Акційний пакет послуг для юридичних осіб від АТ «Укрексімбанк»

Четвер, 17 листопада 2011
З нагоди 20-річчя Укрексімбанку нові клієнти мають можливість отримати банківські послуги на акційних умовах


Ідеї, які змінюють міста

АТ «Укрексімбанк» запрошує керівників та власників підприємств оцінити великі можливості для розвитку бізнесу від потужного державного банку. З нагоди свого двадцятиріччя Укрексімбанк пропонує акційний пакет обслуговування для нових клієнтів, де кожна з трьох послуг за умови їх одночасного замовлення коштує лише 20 гривень.

Акційний пакет, яким можуть скористатися суб’єкти господарювання та фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності, включає:
• відкриття поточного мультивалютного рахунку;
• відкриття та обслуговування корпоративного карткового рахунку;
• розрахункове обслуговування за допомогою системи «Клієнт – Банк».

Скористатися пропозицією акційного пакета можна до 29 лютого 2012 року.

«Наш новий акційний пакет передбачає використання трьох актуальних для ділових людей банківських послуг – відкриття поточного рахунку, випуск корпоративних карток міжнародних платіжних систем та дистанційне електронне обслуговування. Цей «джентльменський набір» бізнесмена дозволяє повноцінно забезпечити розрахунки приватних підприємців, компаній малого та середнього бізнесу», – відзначила член Правління – заступник Голови Правління АТ «Укрексімбанк» Світлана Монастирська.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України»
— універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Незмінно входить до групи найбільших системних банків України, має найрозгалуженішу в Україні мережу банків-кореспондентів, яка включає понад 850 банківських установ у різних країнах світу.
АТ «Укрексімбанк» успішно співпрацює з провідними міжнародними фінансовими організаціями, такими як Світовий банк, ЄБРР, KfW, NIB, IFC, з великими іноземними банками та фінансово-кредитними установами. Завдяки високій репутації на міжнародних фінансових ринках та результатам багаторічної діяльності в галузі експортного фінансування Банк досяг визнання як прямий позичальник та гарант 35 провідними експортно-кредитними агенціями світу. Додаткова інформація: www.eximb.com.