«Голлівудська посмішка» — вже не розкіш! Спеціальна пропозиція від клініки «Німецька Стоматологія»

Понеділок, 17 жовтня 2011
Свідоме ставлення суспільства до власного здоров’я та прагнення стати володарями омріяної «голлівудської посмішки», зумовило стрімкий розвиток дентальної імплантації — одного з найуспішніших методів хірургічної стоматології.


Ідеї, які змінюють міста

Саме дентальну імплантацію, сьогодні, вважають найбільш актуальною методикою лікування часткової та повної втрати зубів. У порівнянні з традиційним протезуванням, переваги імплантатів є беззаперечними. Імплантати дозволяють повністю відновити втрачені зуби, при цьому не пошкодивши сусідні, до них не потрібно довго звикати, а термін служби імплантатів порівнюють з тривалістю життя людини.

Клініка «Німецька Стоматологія» підготувала спеціальну пропозицію для бажаючих відновити втрачені зуби чи навіть весь зубний ряд високо естетичними коронками з опорою на імплантатах від провідних виробників, за цілком доступними цінами. Акція «Посміхніться майбутньому!», яка триватиме з 1 жовтня і до кінця 2011 року, спрямована на те, щоб дати можливість українцям усвідомити, що осяйна посмішка — не розкіш, а ознака культури сучасної людини.

Довідка.
Бренд «Німецька Стоматологія», який представлено клініками у Києві та Харкові, існує та успішно розвивається вже більш ніж 10 років. Клініки «Німецька Стоматологія» були створені з турботою про людей, які бажають отримувати сучасні стоматологічні послуги європейського рівня з кращими прогнозованими, довгостроковими результатами. «Німецька Стоматологія» — це втілення особливої медичної культури, яка ґрунтується на принципах відкритого та прозорого надання стоматологічних послуг, до вартості яких включені всі необхідні маніпуляції та діагностичні обстеження.