ЄВРОГАЗБАНК завершив другу виплату відсоткового прибутку за відсотковими іменними облігаціями серії "В"

Вівторок, 30 серпня 2011
АТ "ЄВРОГАЗБАНК" завершив чергову виплату відсоткового прибутку за відсотковими іменними облігаціями серії "В". Так, за другий відсотковий період сплачено відсотковий прибуток у розмірі 227 855,76 грн.


Ідеї, які змінюють міста

Середня ефективна прибутковість до оферти за облігаціями, які розміщувалися, склала 14,25% річних.
«Успішне первинне розміщення облігацій серії «В», свідчить про високу інвестиційну привабливість ЄВРОГАЗБАНКу на фондовому ринку України. Банк повністю виконує усі взяті на себе зобов’язання при випуску облігацій, - говорить Артем Білоног, заступник начальника департаменту інвестиційного бізнесу АТ «ЄВРОГАЗБАНК». – Вже в найближчому майбутньому, ми плануємо зареєструвати звіт про результати розміщення облігацій Банку в ДКЦПФР, а також пройти процедуру лістингу на Українській біржі, що дозволить стати нашим облігаціям ще більш привабливими і ефективним фінансовим інструментом на ринку».

Для довідки:
Відсоткові іменні облігації АТ "ЄВРОГАЗБАНК" серії "В" розміщуються на ПАТ "Українська біржа" в період з 24 лютого 2011 року по 24 січня 2012 року.
АТ "ЄВРОГАЗБАНК" має попередній успішний досвід розміщення власних облігацій. Так у 2007 році Банк здійснив випуск облігацій серії "А" на загальну суму 20 млн. грн. Виплата прибутку, і погашення дебютного випуску облігацій здійснено своєчасно і в повному обсязі.
Більш детальна інформація на офіційних Інтернет сторінках АТ "ЄВРОГАЗБАНК" і ПАТ "Українська біржа" - www.ux.ua