У Банку «ГЛОБУС» стартувала нова програма лояльності для пенсіонерів

Вівторок, 23 серпня 2011
В рамках стратегічного плану розширення продуктового ряду ПАТ «КБ «ГЛОБУС» започаткував нову програму лояльності для пенсіонерів.Умовами програми передбачено збільшення розмірів існуючих відсоткових ставок за депозитним вкладом «Класичний» на 0,5% річних в національній валюті і на 0,25% в іноземній валюті. Про це повідомив Голова Правління Банку «ГЛОБУС» Сергій Куріленко.


Ідеї, які змінюють міста



«Це перша, однак далеко не остання програма лояльності, розроблена Банком «ГЛОБУС» для окремих категорій споживачів фінансових послуг. Ми, як і раніше, орієнтуємося в своїй діяльності, в першу чергу, на потреби клієнтів, пропонуючи їм банківські послуги якісно нового рівня», - наголосив Голова Правління.

За словами Сергія Куріленка, дана програма є безстроковою та діятиме у всіх регіонах присутності Банку в Україні. А збільшення відсотків, на його думку, для клієнтів пенсійного віку стане приємним доповненням до вже існуючих відсотків по депозитах: до 18% у гривні, 10% у Доларах США та 9% у Євро.


Довідка: ВАТ КБ «Глобус» зареєстровано Національним банком України 29 листопада 2007 р. У березні 2011 року ВАТ «КБ «ГЛОБУС» було перейменовано у ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМЕРЦІИНИЙ БАНК «ГЛОБУС». Ліцензія № 240, видана Національним банком України 11.03.2011 року. Засновник ПАТ «КБ «ГЛОБУС» ТОВ «Українські Медіа Технології», що володіють 100% пакетом акцій Банку. Відповідно до звітності Банку за перший квартал 2011 року, активи ПАТ «КБ «ГЛОБУС» склали 1 676 335 грн., власний капітал Банку становив 186 849 тис. грн. На разі, у ПАТ «КБ «ГЛОБУС» працюють 13 відділень: у Києві, Запоріжжі, Ужгороді, Дніпропетровську, Кам'янець-Подільському, Одесі, Сумах, Львові, Харкові, Полтаві, Чернігові та Луганську. До кінця 2011 року в планах Банку розширення мережі відділень до двадцяти.