ФБ ПФТС організувала учасникам ринку щедрий на події березень

Четвер, 31 березня 2011
Перший місяць весни виявися насиченим для учасників ринку на значимі події, які були організовані ФБ ПФТС.


Ідеї, які змінюють міста

Так, 4 березня 2011 року на конференції «Оподаткування приватних інвесторів за підсумками 2010 року - алгоритм переходу на нові правила» понад 100 приватних інвесторів, керівників і бухгалтерів інвестиційних фондів та компаній з управління активами, журналістів дізналися про порядок оподаткування доходів фізичних осіб, отриманих у результаті операцій на фінансовому ринку відповідно до нового Податкового кодексу.
У середині місяця, як було і заплановано, на ФБ ПФТС розпочалися торги із використанням технології центрального контрагента під час укладання угод на ринку заявок. Функції центрального контрагента виконує ТОВ «Біржовий центральний контрагент" - торговець-зберігач, спеціально створений для впровадження інституту центрального контрагента на ФБ ПФТС.
У рамках освітніх програм ФБ ПФТС разом з інвестиційною компанією «БД «ОТКРИТІЄ» провели безкоштовний майстер-клас для приватних інвесторів на тему: «Технічний аналіз». Окрім того, біржа підтримала ініціативу «БД «ОТКРИТІЄ» щодо запровадження навчального курсу «Трейдер-початківець» та організувала у своєму офісі Біржовий день. Зареєстровані слухачі курсу отримали унікальну можливість безпосередньо на ФБ ПФТС дізнатися про розвиток біржового ринку України, торговельну систему PFTS NEXT та її переваги, види і типи біржової інформації. А також для них була проведена навчальна торговельна сесія на ігровому сервері торговельної системи PFTS NEXT.
За сприяння біржі школа FINANCIER у березні розпочала свої 18-денні он-лайн курси для початківців трейдерів.
ФБ ПФТС не обмежується проведенням семінарів, тренінгів та майстер класів лише у столиці і всебічно сприяє підвищенню фінансової грамотності серед населення та популяризації інструментів фондового ринку у регіонах. Черговий тренінг на тему: "Можливості фондового ринку для фізичних осіб. Ефективна торгівля акціями на біржі", організований ФБ ПФТС разом із онлайн брокером Sortis, відбувся у Харкові.
Ще одна яскрава подія - весняний TraderCamp-2011 - не залишилася поза увагою понад 100 учасників фондового ринку. Керівництво ФБ ПФТС взяли активну участь в обговоренні торгових стратегій, обміні думками та ідеями та відповідали на запитання учасників.
Наступний місяць обіцяє бути не менш жвавим на події. Вже 1-2 квітня 2011 року стратегічний партнер виставки «INVEST EXPO-2011» ФБ ПФТС запрошує приватних інвесторів дізнатися більше про інструменти ефективного управління та примноження свого капіталу.
Виставка «INVEST EXPO-2011» відбудеться в «Українському Домі» (Київ, вул. Хрещатик, 2) з 10.00 до 18.00.