Шонхерр виступив радником Generali Holding Vienna AG

Четвер, 22 липня 2010
Юридична фірма "Шонхерр" виступила радником страхової групи Generali Holding Vienna AG


Ідеї, які змінюють міста

Юридична фірма "Шонхерр" виступила радником страхової групи Generali Holding Vienna AG у зв’язку з продажом 51% акцій компанії "Дженералі Гарант Стра-хування життя" її колишньому акціонеру. Після підписання угоди страховій компанії буде повернена назва "Гарант-Лайф''.
Оскільки Generali PPF Holding B.V. в Україні володіє СК "Дженералі Гарант Страхуван-ня" на 100%, а СК "Дженералі Гарант Страхування життя" - на 51%, було вирішено сконцентрувати діяльність на тій, де 100%.
Команда юридичної фірми «Шонхерр», що брала участь у проекті: Александер Попп, партнер; Артем Сокуров, адвокат.


Шонхерр є лідером на ринку корпоративних юридичних послуг з потужною базою в Центральній та Східній Європі. Понад 300 професіоналів надають юридичні послуги національним та міжнародним клієнтам у Белгра-ді, Брюсселі, Бухаресті, Будапешті, Варшаві, Відні, Загребі, Києві, Любляні, Празі та Софії. Фірма має значний досвід надання консультаційних послуг в усіх сферах комерційного права, впроваджуючи повний спектр по-слуг, які не мають національних або корпоративних кордонів. В основі філософії Шонхерр – поєднання високої якості консультацій та ефективного вирішення проблем у комплексі комерційних договорів та трансакцій. В усіх юрисдикціях діяльність Шонхерр відповідає місцевим юридичним стандартам та правилам.