ILF презентувала юридичній громадськості освітній проект «Школа американського права»

Середа, 16 червня 2010
Голова польського офісу департаменту ILF Агнежка Марія Цензартович представила до уваги юридичної громадськості освітній проект «Школа американського права» (School of American Law) в рамках VII Щорічної Конференції Асоціації юристів України, яка відбулася 9-11 червня в Харкові.


Ідеї, які змінюють міста

Голова польського офісу департаменту ILF Агнежка Марія Цензартович представила до уваги юридичної громадськості освітній проект «Школа американського права» (School of American Law) в рамках VII Щорічної Конференції Асоціації юристів України, яка відбулася 9-11 червня в Харкові. Дана програма вперше проводиться в Україні за спільною американсько-польсько-українською ініціативою. Зарубіжними партнерами проекту є IIT/Chicago-Kent College of Law (США) та факультет права та адміністрування Гданьського університету (Польща), а організатором з боку України виступає юридична фірма ILF.

Представляючи програму, Агнежка Марія Цензартович зазначила: «Я впевнена, що в Україні проект зацікавить не тільки студентів юридичних факультетів, але і практикуючих юристів, оскільки «Школа американського права» відкриває блискучі перспективи отримання у закордонному ВНЗ ступеня LL.M, який так високо цінують українські, європейські та американські роботодавці. Участь у програмі дозволить українським фахівцям встановити професійні контакти із закордонними колегами, так як навчання передбачає обмін студентами між польською, американською та українською філіями. Серед лекторів Школи - юристи зі значним професійним досвідом, що дозволяє забезпечити не тільки фундаментальну теоретичну підготовку, але й отримання практичних порад в процесі навчання. У Польщі число учасників програми з кожним роком зростає - у 2008-2010 рр. більше 260 осіб відвідували лекції Школи. Такий успіх, безумовно, показовий, тому організаторами було прийнято рішення про відкриття ще однієї філії в Центрально-Східній Європі».

На презентації також виступили лектори Школи - ад'юнкт-професор Ігор Солодовник, декан і професор Гарольд. Дж. Крент (IIT/Chicago-Kent College of Law, США), які поділилися досвідом викладання юридичних дисциплін для учасників програми і подякували представникам юридичної фірми ILF за активну підтримку проекту в Україні.