Заява ЗАТ «Тепловоденергія» щодо спростування раніше розповсюдженої інформації

П'ятниця, 19 березня 2010
ЗАТ «Тепловоденергія» повідомляє, що розповсюджена 5 березня 2010 р. у засобах масової інформації заява про те ще, Кам’янець-Подільське відділення Промінвестбанку перераховує кошти не за призначенням та сприяє незаконному привласненню Комунальним підприємством «Міськтепловоденергія» грошових коштів, що належать Закритому акціонерному товариству «Тепловоденергія», не відповідає дійсності.


Ідеї, які змінюють міста

«Відділення Промінвестбанку в м. Кам’янець-Подільську виконувало і продовжує виконувати дію договору № 5.05.05 від 09.06.2005 р., укладеного із ЗАТ «Тепловоденергія», щодо прийому платежів за комунальні послуги від населення, - повідомляє в.о. голови правління ЗАТ «Тепловоденергія» Євген Радченко, - і не приймало на рахунок КП «Міськтепловоденергія» грошові кошти, які належать ЗАТ «Тепловоденергія», про що було заявлено нами 5 березня 2010 р.».
Нагадаємо, ЗАТ «Тепловоденергія» до 1 лютого 2010 року здійснювало господарську діяльність по наданню послуг водо-, теплопостачання та водовідведення в місті Кам’янець-Подільський на підставі укладених цивільно-правових договорів з населенням та юридичними особами. З 1 лютого 2010 року такі послуги надаються Комунальним підприємством «Міськтепловоденергія».