ЗАТ «Тепловоденергія» та Промінвестбанк поновили законні договірні відносини

Середа, 10 березня 2010
Кам’янець-Подільське відділення ПАТ «Промінвестбанк» прийняло рішення діяти згідно чинного законодавства і на сьогодні приймає платежі ЗАТ «Тепловоденергія» за призначенням. Про це повідомив в.о. голови правління ЗАТ «Тепловоденергія» Євген Радченко.


Ідеї, які змінюють міста

«Таким чином ми можемо констатувати, що на сьогодні відділення Промінвестбанку в м. Кам’янець-Подільську повністю виконує дію договору № 5.05.05 від 09.06.2005 р., укладеного із ЗАТ «Тепловоденергія», щодо прийому платежів за комунальні послуги від населення», - уточнив Євген Радченко. І додав, що відповідні заяви щодо порушення законних прав ЗАТ «Тепловоденергія» Промінвестбанком відкликані з Національного Банку України та Генеральної прокуратури.
«Окрім того, ми закликаємо всі Кам’янець-Подільські філії комерційних банків дотримуватись чинного законодавства і безпідставно не порушувати укладені договори із ЗАТ «Тепловоденергія» на користь Комунального підприємства «Міськтепловоденергія», яке не є правонаступником ЗАТ «Тепловоденергія», – додав пан Радченко. – У протилежному випадку підприємство змушене буде захищати свої законні права у судовому порядку»,
Нагадаємо, ЗАТ «Тепловоденергія» до 1 лютого 2010 року здійснювало господарську діяльність по наданню послуг водо-, теплопостачання та водовідведення в місті Кам’янець-Подільський на підставі укладених цивільно-правових договорів з населенням та юридичними особами. З 1 лютого 2010 року такі послуги надаються Комунальним підприємством «Міськтепловоденергія».