Акційна пропозиція «50%» від VAB Банку для клієнтів-юридичних осіб буде діяти до 31 грудня 2009 року

Понеділок, 23 листопада 2009
Піклуючись про створення максимально вигідних та комфортних умов розвитку бізнесу своїх корпоративних клієнтів, VAB Банк регулярно впроваджує для них усілякі вигідні акційні програми. Так, до 31 грудня 2009 року в банку діє спеціальна пропозиція «50%», якою вже встигли скористатися багато десятків клієнтів-юридичних осіб.


Ідеї, які змінюють міста

За умовами акції всі корпоративні клієнти, які оформили у VAB Банку комплекс банківських сервісів, до 31 грудня 2009 року отримують знижку у розмірі 50% на кожну з послуг. Пропозиція передбачає обслуговування зарплатного проекту, корпоративних карток, відкриття поточного рахунку, а також обслуговування рахунку за системою «Клієнт – Банк». Учасниками акції можуть стати як нові, так і існуючі корпоративні клієнти VAB Банку.
За словами начальника Департаменту регіональної дистрибуції VAB Банку Миколи Мірошника, даний пакет послуг є базовим для ефективного функціонування будь-якого комерційного підприємства. «Клієнти-юридичні особи, які оформили комплекс банківських сервісів у рамках акції «50%», зможуть суттєво скоротити свої витрати, – зазначив пан Мірошник. – Крім того, ми гарантуємо високу якість обслуговування запропонованих послуг».
До закінчення акції «50%» залишився місяць. Детально ознайомитися з її умовами можна на офіційному сайті VAB Банку: http://vab.ua/rus/sme/daily_operations/action/