Нові можливості депозиту «Строковий» від VAB Банку

Вівторок, 10 листопада 2009
VAB Банк пропонує клієнтам скористатися новими можливостями депозиту «Строковий». Так, із 10 листопада поточного року дохід за вкладом може збільшуватися завдяки капіталізації відсотків, а також шляхом поповнення депозиту.


Ідеї, які змінюють міста

Заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу VAB Банку Цвєтан Петринін зазначив: «Проаналізувавши потреби наших клієнтів, ми вирішили розширити спектр можливостей депозиту «Строковий». Завдяки капіталізації відсотків дохідність депозиту буде зростати з кожним місяцем. Крім того, клієнт зможе збільшувати дохід за вкладом самостійно, поповнюючи його в будь-який момент».
Депозит «Строковий» є одним із найбільш популярних депозитних продуктів банку. Мінімальна сума депозиту становить 1000 гривень/200 доларів США/200 євро. Термін розміщення вкладу – від 1 до 24 місяців, при цьому клієнт отримує гарантований дохід від 18% до 23% річних у гривні, від 12% до 13,5% – у доларах США та від 11% до 12,5% – в євро. У разі якщо сума вкладу перевищує 100 тис. доларів США/євро або 500 тис. гривень, відсоткова ставка збільшується на 0,25%. Крім того, сьогодні в банку діє спеціальна пропозиція для постійних клієнтів, за умовами якої при автоматичній пролонгації депозиту на наступний термін клієнт отримує надбавку до стандартної відсоткової ставки за вкладом.