Близько 35 мільйонів гривень залучено VAB Банком на рахунки нового депозиту «Тиждень»

Середа, 14 жовтня 2009
Станом на 14 жовтня поточного року VAB Банк залучив близько 35 млн гривень на рахунки депозиту «Тиждень», уклавши при цьому більше ніж 1 700 депозитних договорів.


Ідеї, які змінюють міста

Станом на 14 жовтня поточного року VAB Банк залучив близько 35 млн гривень на рахунки депозиту «Тиждень», уклавши при цьому більше ніж 1 700 депозитних договорів. Лише за останні сім днів було укладено понад 600 договорів на загальну суму близько 10 млн гривень. Це свідчить про зростання популярності даного продукту серед вкладників, а також про лояльне ставлення до клієнтів VAB Банку.
Мінімальна сума вкладу становить 100 гривень (10 доларів США або євро), термін розміщення – 1 тиждень, з можливістю автоматичної пролонгації договору (максимальна кількість пролонгацій – 25 тижнів). Стандартна відсоткова ставка по продукту – 18% річних у національній валюті, 11% і 10% – у доларах США та євро відповідно. При цьому банк пропонує додаткові відсотки до стандартної ставки на
5-му, 10-му, 15-му, 20-му і 26-му тижнях.
Начальник Департаменту розробки продуктів роздрібного бізнесу VAB Банку Антон Шаперенков зазначив: «Умови депозиту розроблені таким чином, що клієнт може сам впливати на його дохідність: розмір відсоткової ставки за вкладом залежить від кількості його пролонгацій. Максимальна відсоткова ставка у гривнях на 26-му тижні дії депозиту складає 33% річних».