Космоігри за «Космонуль» – акція на планеті DJUICE!

Четвер, 21 травня 2009
Безкоштовні ігри на додачу до безкоштовних перших 5 хвилин кожного дзвінка – це новий DJUICE «Космонуль». Акцію «Космонуль» для користувачів тарифного плану DJUICE «Talk Non-Stop» доповнено безкоштовними іграми та продовжено до 30 червня 2009 року.


Ідеї, які змінюють міста

Із 15 травня по 30 червня 2009 року відкрито доступ до безкоштовних ігор на планеті DJUICE! Понад 1000 ігор з порталу www.games.djuice.com.ua – подарунок для користувачів DJUICE «Talk Non-Stop», у яких активована акція «Космонуль», а також абонентів передплаченого зв’язку «Київстар». Ціна кожної гри – 0 грн, користувач сплачує лише вартість WAP-трафіку згідно зі своїм тарифним планом.

Безкоштовне замовлення акції DJUICE «Космонуль» – за номером 477*1 або у системі самообслуговування «Мій DJUICE». У абонентів інших тарифних планів DJUICE, які приєднаються до «Talk Non-Stop» до 30 червня 2009 р. включно, акція «Космонуль» активується автоматично і безкоштовно.

Керівник департаменту послуг мультимедіа "Київстар" Сергій ЛЕЩЕНКО:
«DJUICE пропонує весь світ розваг своїм абонентам! Місяцем раніше ми пропонували безкоштовні Ді-Джингли, а тепер – мобільні ігри у подарунок. Однак сюрпризи і бонуси на планеті DJUICE не закінчуються, тож чекайте на нові вигідні пропозиції».

Ігровий портал DJUICE www.games.djuice.com.ua був відкритий 15 грудня 2008 р. За цей відбулося уже понад 1 000 000 скачувань ігрового контенту з порталу. Уже відчутна тенденція: хлопці частіше обирають аркади, стратегії і квести, такі як Age of heroes, Dangerous Dave, Bomberman, «Хижак проти Коммандо», тоді як прекрасна половина полюбляє казуальні ігри – наприклад, «Морський бій», «Швидкий макіяж» тощо. Контент на Ігровому порталі DJUICE www.games.djuice.com.ua оновлюється щодня.

Більше про умови акції «Космонуль» можна дізнатися на www.djuice.com.ua і wap.djuice.com.ua, www.starport.com.ua і wap.starport.com.ua, а також за коротким номером 466.

Раніше DJUICE пропонував 5 безкоштовних Ді-Джинглів як бонус до акції «Космонуль» на базі «Talk Non Stop» (протягом 6 березня – 14 травня 2009 р.), а також акцію з безкоштовного замовлення «Ді-Джингл (18 листопада - 15 січня 2009 р.), що мала безпрецедентний успіх серед абонентів (встановлено понад 3 мільйони композицій).

Довідка про бренд:
Планета DJUІCE – найбільша молодіжна планета у телекомунікаційній системі України. Тут об’єднано найкращу музику з усіх куточків всесвіту, найвигідніші тарифи і все, що цікавить молодь! Саме тому з планети DJUІCE «не повернулося» :) вже 7,4 млн. українців (станом на 01.05.2009). Перша дипломатична місія DJUICE з’явилася 2002 року в Швеції. Сьогодні дипкорпус DJUICE успішно працює у Норвегії, Угорщині, Бангладеш, Чорногорії та Пакистані. В Україні представництво DJUICE відкрито 1 вересня 2004 р.