Відкрито ще один «Наш Край»

П'ятниця, 16 січня 2009
14 січня 2009 р. у місті Долина Івано-Франківської області, за адресою вул. Степана Бандери 3а, відкрився новий магазин мережі супермаркетів «Наш Край».


Ідеї, які змінюють міста

Якісний товар, власна випічка, надзвичайно широкий асортимент, унікальна програма лояльності компанії, привітність персоналу - це магазин, де подбають про кожного покупця.
Торговий заклад діє у форматі «магазин біля дому» та на умовах договору франчайзингу. Відкриття цього магазину є початком реалізації стратегії розвитку мережі супермаркетів «Наш Край» у 2009 році.

Додаткова нформація:
Стратегія компаніїу 2009 році, полягає в тому, щоб стати лідером у форматі «магазин біля дому» в Західному та Центральному регіонах України.
Компанія «Наш Край» оперує мережею роздрібної торгівлі продуктами харчування в Україні та заснована у 2001 році. На даний час мережа включає 60 магазинів у 15 регіонах, які є власними та франчайзинговими. Магазини функціонують у трьох форматах: супермаркет, «магазин біля дому» та Експрес. Більшість магазинів працює у форматі «магазин біля дому».