Новини 23 квітня: підозра Сольському, ще 8 мільярдів на будівництво фортифікацій

Вівторок, 23 квітня 2024, 21:00 -


Кінець епохи офшорів

Про підозру Сольському. Ексголову аграрного комітету Верховної Ради - чинного міністра викрито на заволодінні державною землею на 291 млн грн та спробі заволодіння землею ще на 190 млн грн. За описом підозрюваний підпадає під чинного міністра агрополітики Миколу Сольського.

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський прокоментував інформацію про те, що йому оголошено про підозру у справі, пов'язану із заволодінням землею.

Про будівництво фортифікацій. Шляхом перерозподілу видатків держбюджету уряд виділив понад 8 мільярдів гривень на будівництво фортифікацій.

Про транш у межах Ukraine Facility. Європейська комісія підтримала План України в межах програми Ukraine Facility. Цього тижня держава очікує на надходження 1,5 млрд євро.

Про перереєстрацію авто. Упродовж квітня 2024 року у сервісних центрах МВС спостерігається збільшення кількості реєстраційних дій із транспортними засобами - ця послуга має найбільший попит серед автовласників.

Про яхту Медведчука. Комісія з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів, обрала Troostwijk Auctions реалізатором яхти Медведчука Royal Romance.

Ексклюзиви ЕП

Штучний інтелект шукає таланти. Як створений українцями стартап JobCannon змінить рекрутинг

Створений українцями сервіс дозволяє роботодавцю з високою точністю знайти підходящого кандидата. Як він працює?

Програма "Муніципальна няня": хто може скористатися та яка компенсація передбачена

Що передбачає програма "Муніципальна няня" та хто може отримувати компенсацію від держави?

Брак грошей, людей і розуміння, що "відбудова – це не розкіш". Про що говорили на заході "Відбудова України"

Як відбувається відбудова інфраструктури та житла, чи можна захистити енергосистему, скільки коштів Україна отримує на відновлення від міжнародних партнерів і що це вирішує.