У Дніпрі представили економічну платформу "Зроблено в Україні"

Субота, 20 квітня 2024, 12:55 -


Ідеї, які змінюють міста

Економічну платформу "Зроблено в Україні" представили у Дніпрі. Президент наголосив про чіткі задачі для урядовців щодо зміцнення економічного становища Дніпропетровщини.

Про це йдеться у повідомленні президента Володимира Зеленського на офіційному каналі у Telegram.

"Дніпровщині – особлива увага. Цей регіон дає значну частину економічної сили України, і зміцнювати таку силу – наш обовʼязок. Що більше робочих місць і виробничих потужностей буде в Україні, то швидше ми захистимось від російського зла та відновимо нормальне життя.

Представили ключові можливості для регіону, обговорили проблеми, які є в підприємців та підприємств. Урядовці отримали чіткі завдання", - повідомлють на каналі президента у Telegram.

Раніше повідомляли, що в офісах платформи підприємці зможуть отримати консультації щодо умов участі в урядових програмах в рамках політики "Зроблено в Україні".

Нагадаємо:

27 березня вперше пройшла регіональна зустріч щодо нової програми економічної політики "Зроблено в Україні". 

У кінці лютого президент Володимир Зеленський оголосив про старт нової економічної платформи "Зроблено в Україні". Новостворена платформа "Зроблено в Україні" має стати майданчиком постійного прямого діалогу держави і підприємців.