Програма Stanford Ignite Ukraine: які українські стартапи поїдуть на навчання до Стенфорду

Понеділок, 22 січня 2024, 20:21 -
 
getty images

CfE accelerator Українського католицького університету оголосив 42 підприємців, які у лютому 2024 року почнуть навчатись у Stanford Graduate School of Business. 

Про це повідомляється на сайті CfE accelerator.

Програма Stanford Ignite Ukraine триватиме 7 тижнів, 3 із яких учасники проведуть в Stanford Graduate School of Business. Організатори покриватимуть вартість навчання, проживання поблизу кампусу та основні логістичні витрати. 

Учасниками програми стали представники малого та середнього бізнесу.

Реклама:

Зокрема, сервіс пошуку і доставки ліків Liki24.com; виробник БПЛА "Атлон Авіа"; комунікаційна агенція Gres Todorchuk; бренд одягу JUL; CleanTech-стартап, що створює біорозкладні вироби з кавової гущі rekava; мережа магазинів туристичного та спортивного одягу й спорядження Gorgany; виробник бельгійського шоколаду Spell Chocolate; бренд ювелірних виробів dukachi; сервіс порівняння та онлайн оформлення страхових продуктів hotline.finance та інші.

Повний список - за посиланням

Зазначається, що на програму надходили заявки з різних регіонів України - Києва, Львова, Харкова, Одеси, Івано-Франківська, Дніпра, Донецька, Херсону, Запоріжжя.

Реклама:

За словами організаторів, Stanford Ignite Ukraine відбудеться вдруге, а новий набір на програму почнеться восени 2024 року. 

Програма Stanford Ignite Ukraine реалізується CfE accelerator та Stanford Graduate School of Business за підтримки Мінекономіки України, Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" та Українського католицького університету.

"Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо:

Повідомлялось, що для 42 українських підприємців малого та середнього бізнесу запустили безкоштовну освітню програму Stanford Ignite Ukraine у Stanford Graduate School of Business.

Економічна правда

Реклама: