У "Приват24" з’являться конверти: це не пов’язано з тіньовими зарплатами

Четвер, 11 січня 2024, 13:54 -

Державний "Приватбанк" запустив новий інструмент для волонтерських зборів та накопичення і керування власними фінансами - "Конверт".

Про це повідомила пресслужба банку.

За словами члена правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, "Конверти" є дуже зручним фінансовим інструментом, який допоможе волонтерам швидко гуртом збирати донати, всім клієнтам відкладати власні кошти на важливі цілі та керувати фінансами.

Відкрити свій конверт можна прямо у Приват24 - через меню "Конверти" чи меню "Гаманець".

Реклама:

Для того аби швидко зібрати необхідну суму донатів, треба додати до конверта опис збору, зображення та поширити посилання на "Конверт" в соціальних мережах. 

Поповнити його можна як звичайну картку, а всі учасники збору бачитимуть його мету та прогрес досягнення мети. 

Крім цього, для планування власних фінансів чи накопичення на важливі цілі можна відкрити необхідну кількість Конвертів, також збирати з сім'єю або друзями на щось спільне: подорож, візит до ресторану, подарунок на день народження тощо.

Реклама:

У Приватбанку уточнили, що кошти з "Конверта" можна витрачати напряму, не переводячи їх на картку, додавши його в гаманець Google Pay чи Apple Pay. 

Також з конвертів можна вільно переводити кошти на свої карти, картки інших осіб та навіть на конверти друзів, знайомих, членів родини тощо. 

Нагадуємо:

Українці в 2023 році пожертвували 27,4 млрд через сервіс monobank "Банка", тоді як у 2022 році ця сума становила 8,5 млрд.

Реклама: