Новини 2 листопада: Nestle – спонсор війни, нові санкції США проти Росії

Четвер, 2 листопада 2023, 21:00 -

Про Nestle. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло швейцарську корпорацію Nestle до переліку міжнародних спонсорів війни, через те що вона продовжує працювати в Росії, постачати товари і розширювати свою російську виробничу базу.

Про санкції проти Росії. США запровадили черговий пакет антиросійських санкцій, до якого увійшли 130 фізичних і юридичних осіб із Росії.

Про МВФ. Міжнародний валютний фонд (МВФ) готує місію для другого перегляду програми розширеного фінансування, що дозволить Україні залучити наступний транш допомоги у розмірі приблизно 900 млн дол.

Про податкові перевірки. Фінансовий комітет Верховної Ради схвалив законопроєкт №10016-д про відновлення податкових перевірок для розгляду у другому читанні.

Реклама:

Про Дубневича. Вищий антикорупційний суд України оголосив у міжнародний розшук народного депутата Ярослава Дубневича, якого обвинувачують у незаконному заволодінні 93 млн грн "Укрзалізниці".

Ексклюзиви ЕП

Усе для перемоги чи преміальні авто і смартфони?

Реклама:

Україна імпортує вдвічі більше, ніж експортує. При цьому купує за кордоном товари не лише оборонного призначення. Тоді що?

Купили завод у Польщі, щоб перевезти його в Україну. Як працює найбільша текстильна компанія країни

За три десятиліття Олександр Соколовський пройшов шлях від пошиття жіночих блуз до створення компанії – лідера легкої промисловості України. Та великим бізнесом так і не став.

Реклама: