United24 і Lego Creators створили конструктори, присвячені українським памʼяткам

Четвер, 16 листопада 2023, 20:38 -
 
United24

На платформі United24 стартував розіграш моделей визначних пам’яток України від Lego Creators, всі кошти від якого направлять на відновлення будинків у Київській області.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. 

"Запускаємо ініціативу #LEGOwithUKRAINE для відновлення України. Разом з United24 об’єднуємо творців Lego з усього світу заради спільної мети. Топові розробники конструкторів допоможуть створити Lego -моделі визначних українських пам’яток, щоб зібрати кошти на відбудову України", – йдеться в повідомленні.

Реклама:

Наразі  вже готові перші моделі в лімітованій кількості – Україна-Мати, кримське Ластівчине гніздо та маріупольська стара водонапірна вежа.

 
United24

Купити набори конструкторів неможливо. Лише виграти за пожертву від 24 доларів через United24. Усі кошти спрямують на відновлення будинків у Київській області.

 
United24

Крім цього, до ініціативи може долучитись кожен, створюючи інші українські памʼятки з Lego та публікуючи їх за хештегом #LEGOwithUKRAINE. Наступний дроп благодійних конструкторів планують випустити вже навесні 2024 року.

Реклама:

Нагадаємо: 

Один із найбільших світових розробників ігор Wargaming, з аудиторією понад 200 млн користувачів, творець гри World of Tanks, запускає благодійний проєкт #WargamingUnited, щоб підтримати українських медиків. 










Реклама: