Новини 13 листопада: до РФ, попри санкції, ввозять елітні авто, заочний арешт для Дубневича

Понеділок, 13 листопада 2023, 21:00 -


Бізнес-інтерв'ю

Про РФ і елітні авто. З 15 березня 2022 року, коли ЄС і США заборонили експорт у Росію дорогих авто, на територію країни потрапили щонайменше 1319 розкішних машин загальною вартістю 229,6 млн доларів.

Про Дубневича. Вищий антикорупцйний суд (ВАКС) 13 листопада заочно обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чинному народному депутату України Ярославу Дубневичу, підозрюваному в розкраданні газу на 2,1 млрд гривень.

Про польських перевізників. Представники польських автоперевізників, які блокують кордон з Україною, заявили, що останні переговори з українськими урядовцями не змогли покласти край суперечці.

Про чорноморський коридор. Гуманітарним коридором у Чорному морі, який Україна запустила після одностороннього виходу Росії з зернової угоди, з українських портів вийшли 100 суден.

Про реформу містобудування. В Європейській комісії рекомендують Україні ветувати закон №5655 про реформу сфери містобудівної діяльності.

Ексклюзив ЕП

Уряд винен Нацбанку майже 700 мільярдів. Хто збагачується на цих боргах?

Більшість грошей, які цьогоріч отримає НБУ від виплат за облігаціями Мінфіну, залишиться в банків, а бюджет ризикує втратити до 100 млрд грн.