Засідання апеляції у справі Коломойського не відбулось – ЦПК

Середа, 6 вересня 2023, 11:45 -
 
фото: цпк

Засідання в Київському апеляційному суді щодо апеляції олігарха Ігоря Коломойського на рішення про утримання його під вартою через справу про шахрайство та відмивання коштів у вівторок не відбулось у зв'язку з відсутністю матеріалів з Шевченківського суду.

Про це повідомив Центр протидії корупції (ЦПК).

Зазначається, що Коломойського, який зараз перебуває у СІЗО, до суду не доставляли.

"Лише завтра у Шевченківському суді буде проголошено повний текст рішення щодо обрання запобіжного заходу Коломойському.

Реклама:

Наступне засідання відбудеться 25 вересня. До цього часу олігарх перебуватиме в СІЗО, якщо не внесе заставу в 509 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо:

У суботу Служба безпеки України, Бюро економічної безпеки та Офіс генпрокурора вручили олігарху Ігорю Коломойському підозру за статтями 190 та 209 Кримінального кодексу: шахрайство та легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом.

Реклама:

Прокурори збиралися клопотати про тримання під вартою з альтернативою застави, орієнтовної до суми збитків.

Згодом Шевченківський райсуд Києва обрав олігарху Ігорю Коломойському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів із можливістю внесення застави в розмірі майже 510 мільйонів гривень.

Читайте детальніше: Коломойському світить до 12 років за шахрайство та відмивання коштів. Як він виводив гроші, за версією слідства?

Економічна правда

Реклама: