Приватбанк оновлює мережу еквайрингу: замінять понад 40 тисяч POS-терміналів

Четвер, 22 червня 2023, 16:47 -

Державний Приватбанк розпочинає поступове оновлення мережі еквайрингу - протягом найближчих місяців кожен п’ятий POS-термінал замінять на сучасну переносну модель на платформі Android.

Про це повідомляє пресслужба Приватбанку.

Як зазначили в банку, нові моделі терміналів на платформі Android відкривають для бізнесу більше можливостей та можуть працювати за умов дефіциту енергії.

Член правління банку Євген Заіграєв зазначив, що у Приватбанку планували почати оновлювати мережу ще в 2022 році, але війна внесла свої корективи. "Тому ми розпочинаємо цей процес в цьому році та плануємо замінити на більш сучасні кожний пʼятий працюючий POS-термінал.

Реклама:

Нове сучасне обладнання відповідає всім вимогам міжнародним платіжних систем та надає нові можливості для бізнесу користуватися провідними технологіями та покращити сервіс для клієнтів", – додав він.

Завдяки використанню сучасної моделі POS-терміналів PAX a930, підприємці та бізнес крім звичних фінансових та сервісних операцій можуть приймати оплату за біометричною технологією FacePay24 та використовувати термінал у якості касового апарату (з додатком ПРРО "КАСА").

Наразі ПриватБанк має найбільшу в Україні мережу прийому оплат за товари та послуги картками - в країні працює понад 230 тисяч POS-терміналів.

Реклама:

Smart POS-термінал моделі PAX a930 - сучасне банківське обладнання на базі операційної системи Android, який має сенсорний екран та вбудовані фронтальну та основну камеру.

Нагадуємо:

Приватбанк знову здійснює валютно-обмінні операції в касах банку для фізичних осіб згідно з оновленими вимогами НБУ.

Економічна правда

Реклама: