OpenAI запропонує користувачам до 20 тисяч доларів за виявлені баги в ChatGPT

Середа, 12 квітня 2023, 13:55 -

Компанія-розробник чат-боту ChatGPT OpenAI запропонує до 20 тисяч доларів користувачам, які повідомлять про вразливості в її системах штучного інтелекту.

Про це пише Reuters.

Програма OpenAI Bug Bounty, яка стартувала у вівторок, буде пропонувати винагороду користувачам залежно від серйозності помилок, про які повідомляють, з винагородою від $200 за вразливість.

"Технологічні компанії часто використовують програми винагороди за виправлення помилок, щоб заохотити програмістів та "білих" хакерів повідомляти про помилки у своїх програмних системах.

Реклама:

Згідно з інформацією на платформі баг-баунті Bugcrowd, OpenAI запросила дослідників переглянути певну функціональність ChatGPT та структуру того, як системи OpenAI взаємодіють та обмінюються даними зі сторонніми додатками", - пише агентство.

Це рішення було прийнято через кілька днів після того, як ChatGPT був заборонений в Італії за підозрою в порушенні правил конфіденційності, що спонукало регуляторів в інших європейських країнах уважніше вивчити послуги генеративного ШІ.

Нагадаємо:

Реклама:

Адміністрація Байдена досліджує можливі заходи для регулювання систем штучного інтелекту (ШІ), наприклад – ChatGPT, оскільки виникають питання щодо його впливу на національну безпеку та освіту.

Читайте також: 

Корифей Кремнієвої долини: історія "батька" ChatGPT Сема Альтмана

Війна чат-ботів. Як ChatGPT похитнув гегемонію Google

GPT-4 більший і кращий за ChatGPT, але OpenAI не пояснює, чому. Що відомо про нову модель?

Економічна правда

Реклама: