HSBC найняв десятки банкірів зі збанкрутілого Silicon Valley Bank

Середа, 12 квітня 2023, 13:24 -

Американський підрозділ HSBC Holdings найняв на роботу десятки банкірів з Silicon Valley Bank, який збанкрутував минулого місяця.

Про це пише Reuters.

Серед запрошених банкірів - Девід Сабоу, який нещодавно очолював сегмент технологій та охорони здоров'я в каліфорнійському банку.

У заяві HSBC США йдеться, що найм допоможе банку створити спеціалізовану банківську практику, орієнтовану на обслуговування компаній у сфері технологій та охорони здоров'я, а також інвесторів, які їх підтримують.

Реклама:

В рамках цієї ініціативи HSBC спочатку зібрав команду з понад 40 банкірів в Сан-Франциско, Бостоні та Нью-Йорку.

Минулого місяця американські регулятори вирішили підтримати угоду регіонального кредитора First Citizens BancShares щодо придбання збанкрутілого банку SVB, що призвело до збитків у розмірі 20 мільярдів доларів для державного страхового фонду.

HSBC повідомив, що серед найнятих співробітників - Суніта Патель, яка буде наглядати за залученням інвесторів та розвитком бізнесу на ринку технологій та охорони здоров'я, Кетрін Андерсен, яка очолить напрямок медико-біологічних наук та охорони здоров'я, та Мелісса Степаніс, яка буде наглядати за технологіями.

Реклама:

Минулого місяця HSBC придбав британський підрозділ банку SVB за символічний один фунт, врятувавши ключового кредитора для технологічних стартапів у Британії.

Читайте також: Світ панікує через крах Silicon Valley Bank і боїться нової фінансової кризи. Все настільки серйозно?

Економічна правда

Реклама: