Мер Рівного звернувся до СБУ та Укренерго через несправедливий розподіл електроенергії

Середа, 7 грудня 2022, 17:35 -

Міський голова Рівного Олександр Третяк звернувся до НЕК "Укренерго" та Служби безпеки України щодо розподілів графіків відключення електроенергії в місті.

Про це він повідомив у своєму Telegram.

"Дотримання справедливості при постачанні електроенергії споживачам, а також заживлення об’єктів критичної інфраструктури цілодобово перебуває в зоні уваги міської влади, разом з тим необхідність неухильного забезпечення базових потреб населення повинно контролюватися на найвищому державному рівні", – написав мер Рівного.

Саме тому чиновник звернувся до керівництва НЕК "Укренерго", СБУ в Рівненській області та закликав провести позапланові перевірок на об’єктах енергетики щодо справедливого розподілу електроенергії між споживачами Рівного та заживлення об’єктів критичної інфраструктури.

Реклама:

"Вимагаю від Рівнеобленерго та Рівнетеплоенерго негайно синхронізувати схему відключення електроенергії в будинках з тепловими пунктами та котельнями і не порушувати нормативів відключення", – наголосив Третяк.

Також чиновник порушив тему належної комунікації операторів розподілу електроенергії зі споживачами, а саме інформування про відключення, їх обсяги та актуальність складених графіків, дотримання їх та інформування про аварійні відключення.

"Неприпустимо тримати людей в невіданні, в той час, як я особисто приймаю дзвінки від десятків мешканців міста щодня зі скаргами", – наголосив міський голова.

Реклама:

Нагадуємо:

Керівники обленерго нестимуть персональну відповідальність за недотримання графіків відключення електроенергії.

Реклама: