"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Полтаві бізнес, який не вимкне зовнішнє освітлення, відключатимуть від електропостачання

Четвер, 20 жовтня 2022, 17:27 -

У Полтаві підприємців, які не вимкнуть зовнішнє освітлення і не реагуватимуть на приписи та рекомендації, будуть відключені від електропостачання.

Про це у Telegram повідомив мер міста Олександр Мамай.

"Шановні підприємці! Звертаюся до всіх ще раз. Нам необхідно дотримуватися заходів з енергозбереження.

Ми розуміємо, що вам зараз складно, бізнес переживає не найкращі часи. І тому звертаюся до вас, як до полтавців, колег. Вимикайте освітлення і зовнішню ілюмінацію.

Реклама:

Сьогодні з 15:00 наша Інспекція з благоустрою починає разом з поліцією патрулювання міста. Підприємці, які не вимкнуть зовнішнє освітлення і не реагуватимуть на приписи та рекомендації, будуть відключені від електропостачання", - написав Мамай.

"Наголошую, це крайні міри, до яких ми не хочемо вдаватися. І спробуємо досягти розуміння шляхом перемовин", - додав мер міста.

Також Мамай анонсував, що 21 жовтня електротранспорт курсувати містом не буде, щоб не перевантажувати енергосистему. На маршрутах будуть комунальні та приватні автобуси. 

Реклама:

Нагадаємо:

Диспетчерській центр "Укренерго" вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в Харківській, Сумській, Полтавській областях.

Економічна правда

Реклама: