Netflix вводить штрафи для користувачів, які діляться паролями з іншими людьми

Середа, 19 жовтня 2022, 19:06 -

Netflix штрафуватиме користувачів, які передають пароль до облікового запису іншим людям.

Про це повідомляє Engadget.

Зазначається, що з порушників почнуть стягувати щомісячну додаткову плату. Таким чином стримінг хоче боротися з втратою користувачів. 

Цю програму встигли протестувати в Латинській Америці, де Netflix вже стягує плату за "додаткових користувачів", тобто тих, які не належать до вашої родини та використовують ваш логін для доступу до сервісу.  

Реклама:

Наразі Netflix ще не оголосив суми штрафів, хоча, якщо вони будуть слідувати схемі пілотної програми "одна чверть базової ставки", вона повинна скласти близько 3-4 дол. 

Для людей, які хочуть уникнути цих комісій, Netflix представив у понеділок інструмент міграції облікового запису, який перенесе дані субоблікового запису користувача (історію переглядів, рекомендації тощо) до їхньої нової незалежної підписки.

Також компанія нещодавно оголосила про дешевшу підписку із підтримкою реклами, який коштуватиме 7 дол на місяць після запуску 3 листопада. Новий рівень буде доступний у низці країн, зокрема в Британії, Канаді та Мексиці з 10 листопада.

Реклама:

Нагадуємо:

Стрімінгова платформа Netflix прозвітувала про 2,4 млн нових передплатників за підсумками кварталу, чим заперечила побоювання інвесторів щодо подальших показників компанії – акції зросли на понад 15% після публікації.



Реклама: