"Укрзалізниця" має намір збудувати майже 150 км колій до кінця року

Середа, 24 серпня 2022, 15:37 -
 
УЗ

АТ "Укрзалізниця" планує збудувати та відремонтувати до кінця року рекордну кількість інфраструктури –  149,3 км залізничних колій. 

Про це повідомляє пресслужба компанії в своєму Telegram.

Крім цього, компанія планує електрифікувати 56,8 км колій. 

Основні роботи "Укрзалізниці" наразі зосереджені на модернізації інфраструктури в напрямку переходів з країнам Європейського Союзу.

Реклама:

Крім цього компанія продовжує оновлювати пасажирські поїзди. Зокрема, мова йде про повернення на маршрут другого двоповерхового поїзда Skoda.

"Працюємо за умовами воєнного стану. Якщо раніше були потрібні місяці або й роки на будівництво мосту, то тепер для цього потрібно менше місяця. Для відновлення інфраструктури раніше потрібні були дні, а тепер — години", – додали в "УЗ".

Нагадуємо:

Реклама:

УЗ 23 серпня запустила два модернізовані пасажирських потяги: на маршруті Київ-Рівне-Луцьк почав курсування модернізований електропотяг Skoda, а на маршруті Київ-Біла Церква запущено приміський електропотяг, оновлений в межах проєкту Kyiv City Express. 

Залізничники відновили ділянку сполучення між Україною та Молдовою в Одеській області – Березине (Україна) – Басарабяська (Молдова) – в обхід самопроголошеного Придністровʼя.



Реклама: