"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Французька Schneider Electric продала бізнес у РФ місцевому менеджменту

Понеділок, 4 липня 2022, 11:45 -

Французька корпорація Schneider Electric, що спеціалізується на електрообладнанні, оголосила про підписання зобов'язуючої угоди щодо продажу російських активів російському менеджменту.

Про це йдеться в офіційній заяві від 4 липня.

"Після оголошення 27 квітня 2022 року Schneider Electric підписала 3 липня 2022 року зобов'язуючу угоду про продаж Schneider Electric Russia місцевому керівництву. Закриття угоди залежатиме від схвалення регулюючих органів та виконання інших умов закриття", - заявили в Schneider Electric.

Зазначається, що з 24 лютого 2022 року Schneider Electric призупинила нові інвестиції в Росії та Білорусі, а також міжнародні поставки нових замовлень, призначених для РФ та Білорусі.

Реклама:

Частка продажів Schneider Electric від російського підрозділу за 2021 рік становить близько 2%.

Компанія спише 300 млн євро - у неї в Росії п'ять заводів, дистрибуція та інженерні центри. Сумарні інвестиції Schneider Electric у Росії перевищили 1 млрд євро.

"Schneider Electric планує впорядкований перехід і виділяє ресурси для підтримки співробітників у Росії та Білорусі протягом цього процесу", - резюмували в компанії.

Реклама:

Schneider Electric - виробник розподільної та захисної апаратури, пристроїв автоматики для електроенергетики.

Нагадаємо: 

У квітні французька корпорація Schneider Electric, що спеціалізується на електрообладнанні, оголосила про намір продати активи в Росії локальному керівництву.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Реклама: