Дубілет-старший оскаржуватиме нову підозру від НАБУ

Вівторок, 19 липня 2022, 13:22 -

Сторона захисту колишнього голови правління Приватбанку Олександра Дубілета не погоджується із рішенням Вищого антикорупційного суду залишити в силі заочний арешт.

Про це йдеться у заяві юристів, переданій ЕП.

"Олександр Дубілет не переховується. Він проживає в Ізраїлі, куди виїхав у 2017 року, ще задовго до вручення підозри у лютому 2021 року. Стоїть на консульському обліку у посольстві України. Тому, слідству відомо його місцезнаходження", – цитується представник Дубілета Денис Бугай.

За словами самого Дубілета, він "десятки разів" звертався до НАБУ і САП з листами та клопотаннями про співпрацю та проведення слідчих дій, зокрема його допиту. Проте, як заявляє Дубілет, "всі заяви та клопотання залишись без відповіді".

Реклама:

"Під час апеляційного перегляду суд не дав можливості Дубілету виступити у засіданні. Подане ним клопотання про участь у засіданні дистанційно Апеляційна палата ВАКС безпідставно залишила без задоволення. І це при тому, що клієнт вже неодноразово брав участь у засіданнях ВАКС дистанційно", – додав Бугай. 

Захист Дубілета оскаржуватиме рішення ВАКС, зокрема у Європейському суді з прав людини.

Нагадуємо:

Реклама:

Правоохоронці встановили нові факти розкрадання коштів Приватбанку перед його націоналізацією на суму 85 млн грн і повідомили про три нові підозри, зокрема – ексочільнику банку Олександру Дубілету, повідомила пресслужба Національного антикорупційного бюро.

Економічна правда

Реклама: