Онлайн-телебачення медіагрупи Ахметова Oll.tv продовжить роботу

Середа, 13 липня 2022, 15:34 -


Інновації в дії
oll.tv

ОТТ-платформа Oll.tv, яка входить до "Медіа Групи Україна" мільярдера Ріната Ахметова, продовжить свою роботу в штатному режимі.

Про це повідомляє "Детектор медіа".

"Були повернуті лише державні ліцензії телеканалів "Медіа Групи Україна". Наш сервіс працює в штатному режимі", – розповіли виданню у пресслужбі платформи.

У пресслужбі МГУ додали, що платформа Oll.tv здає ліцензію провайдера програмної послуги. Відповідні документи будуть надіслані уповноваженим державним установам незабаром.

Крім цього, на платформі транслюватимуться футбольні матчі, які раніше виходили на каналах "Футбол".

Нагадуємо:

11 липня мільярдер Рінат Ахметов заявив про "вимушений вихід" його інвестиційної компанії SCM з медійного бізнесу на виконання антиолігархічного закону, ухваленого минулого року.

За його словами, цього тижня "Медіа Група Україна" відмовиться на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій каналів і від ліцензій друкованих медіа в Україні та припинить діяльність онлайн-медіа МГУ.

До медіа-холдингу Ахметова входять телеканали "Україна" та "Україна 24", НЛО TV, Індиго TV, канали групи "Футбол", платформа OLL.TV, Xtra TV, онлайн-ЗМІ segodnya.ua та Vogue.UA.