Онлайн-телебачення медіагрупи Ахметова Oll.tv продовжить роботу

Середа, 13 липня 2022, 15:34 -
 
oll.tv

ОТТ-платформа Oll.tv, яка входить до "Медіа Групи Україна" мільярдера Ріната Ахметова, продовжить свою роботу в штатному режимі.

Про це повідомляє "Детектор медіа".

"Були повернуті лише державні ліцензії телеканалів "Медіа Групи Україна". Наш сервіс працює в штатному режимі", – розповіли виданню у пресслужбі платформи.

У пресслужбі МГУ додали, що платформа Oll.tv здає ліцензію провайдера програмної послуги. Відповідні документи будуть надіслані уповноваженим державним установам незабаром.

Реклама:

Крім цього, на платформі транслюватимуться футбольні матчі, які раніше виходили на каналах "Футбол".

Нагадуємо:

11 липня мільярдер Рінат Ахметов заявив про "вимушений вихід" його інвестиційної компанії SCM з медійного бізнесу на виконання антиолігархічного закону, ухваленого минулого року.

Реклама:

За його словами, цього тижня "Медіа Група Україна" відмовиться на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій каналів і від ліцензій друкованих медіа в Україні та припинить діяльність онлайн-медіа МГУ.

До медіа-холдингу Ахметова входять телеканали "Україна" та "Україна 24", НЛО TV, Індиго TV, канали групи "Футбол", платформа OLL.TV, Xtra TV, онлайн-ЗМІ segodnya.ua та Vogue.UA.

Реклама: