"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мінцифра запускає освітній проєкт для навчання IT-спеціальностей

Вівторок, 28 червня 2022, 17:45 -

Міністерство цифрової трансформації спільно з Binance та Lviv ІТ Cluster запускає освітній проєкт IT Generation, мета якого - дати можливість талановитим українцям опанувати нову професію та розпочати кар'єру в IT.

Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Деталі, як взяти участь у прожкті та які умови, обіцяють розповісти під час запуску проєкту на пресконференції 29 червня о 13:30.

Трансляція пресконференції вестиметься на офіційній сторінці Мінцифри у Facebook та на YouTube-каналі.

Реклама:

Серед спікерів - глава Мінцифри Михайло Федоров, його заступник з питань розвитку IT Олександр Борняков. А також - директор Місії USAID в Україні Джим Хоуп, ком'юніті-менеджерка Binance Ukraine Анжеліка Грохольська та голова наглядової ради Львівського IT Кластера Іван Бабічук.

IT Generation реалізується за підтримки Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" та проєкту "Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні", що впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, додали в Мінцифри.

Нагадаємо:

Реклама:

В межах проєкту "єРобота" держава надаватиме грантову допомогу на суму до 3,5 млн грн для стартапів в ІТ-сфері, а також покриє стипендію на суму до 30 тисяч грн на освіту в ІТ.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Реклама: