"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Британія слідом за США оголосила про санкції проти дочок Путіна і дочки Лаврова

П'ятниця, 8 квітня 2022, 13:24 -

Велика Британія запровадила санкції проти дочок президента РФ Путіна та дочки глави МЗС РФ Лаврова.

Про це йдеться в оновленому санкційному списку Сполученого Королівства від 8 квітня.

У перелік, зокрема, додали, Тихонову Катерина Володимирівну, Воронцову Марію Володимирівну, які також відомі як Путіна Катерина Володимирівна та Путіна Марія Володимирівна.

Також у переліку - Вінокурова Катерина Сергіївна (у документі також фігурує як Лаврова Катерина Сергіївна).

Реклама:

Британські активи Тихонової, Воронцової та Вінокурової підлягають заморозці, їм також заборонено в'їзд на територію Британії.

"Розкішний спосіб життя найближчого оточення Кремля з сьогоднішнього дня стане додатковою метою, оскільки Велика Британія вводит санкції проти дочок президента Володимира Путіна та його міністра закордонних справ Сергія Лаврова.

Катерина Володимирівна Тихонова і Марія Володимирівна Воронцова, доньки президента Путіна, і Катерина Сергіївна Вінокурова, дочка міністра закордонних справ Сергія Лаврова, підпадають під заборону на в'їзд і заморожування активів", - йдеться у заяві британського уряду.

Зазначається, що Велика Британія узгодила ці санкції зі США, "що стало черговим проявом глобальної єдності у заходах проти незаконного вторгнення Росії в Україну".

25 березня Британія запровадила санкції щодо Поліни Ковальової, падчерки Сергія Лаврова.

Читайте також: Дочки Путіна під санкціями: що про них відомо

Нагадаємо:

Сполучені Штати разом із G7 та ЄС запроваджують нові санкції проти дочок президента РФ Путіна, найбільших банків РФ Альфа банку та Сбєрбанку, а також забороняють всі нові інвестиції в Росію.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: