Шведський виробник Zewa та Libresse йде з РФ

П'ятниця, 22 квітня 2022, 11:27 -
 
фото essity

Шведська компанія Essity яка виробляє такі засоби особистої гігієни як Zewa та Libresse йде з Росії через умови ведення бізнесу в країні-агресорі.

Про це йдеться у квартальному звіті компанії.

Зазначається, що через погіршення бізнес-середовища в РФ активи компанії в країні знецінилися приблизно на 1,4 млрд шведських крон (150 млн доларів). 

"Крім того, розпочато роботу щодо виходу з російського ринку. У 2021 році чисті продажі Essity в Росії склали приблизно 2,8 млрд шведських крон, що відповідає приблизно 2% від загального консолідованого чистого продажу в 2021 році", – йдеться у звіті.

Реклама:

Essity – шведська компанія, що працює у сфері фармацевтики та персональної гігієни та виробляє продукцію під брендами Leukoplast, Tork, Libero, Zewa та інші. Акції компанії торгуються на NASDAQ з 2017 року.

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Слідкувати за компаніями, які досі ігнорують російські злочини, можна тут: Понад 400 компаній вийшли з Росії, але не всі зупинили бізнес. Оновлюється 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: