"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Завод автоконцерну Stellantis у РФ зупинився через санкції

Вівторок, 19 квітня 2022, 10:48 -

Автоконцерн Stellantis (бренди Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram Trucks, Vauxhall та інші) зупинив свій єдиний російський завод "ПСМА Рус" у Калузі.

Про це йдеться у заяві компанії.

"Враховуючи швидке щоденне зростання перехресних санкцій та логістичні труднощі, Stellantis призупинила свої виробничі операції в Калузі, щоб забезпечити повне дотримання всіх перехресних санкцій та захистити своїх працівників.

Stellantis засуджує насильство і підтримує всі дії, здатні відновити мир", - зявили в компанії.

Реклама:

Stellantis NV - транснаціональна корпорація зі штаб-квартирою в Амстердамі, зайнята в галузі автомобільного машинобудування.

Утворена унаслідок злиття французького автовиробника "Groupe PSA" та італійсько-американського "Fiat Chrysler Automobiles" (після завершення угоди про злиття за формулою 50/50). Група включає 18 брендів.

Нагадаємо:

У березні автоконцерн Stellantis (Fiat Chrysler Automobiles і PSA Group) призупинив експорт автомобілів з РФ та постачання машин на місцевий ринок з-за кордону.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: