Влада підготувала план післявоєнного відновлення України: що до нього входить

Понеділок, 18 квітня 2022, 15:50 -


Інновації в дії

План післявоєнного відновлення та розвитку України включає покриття матеріальних збитків, завданих війною, відновлення зруйнованих інфраструктурних потужностей та структурну модернізацію української економіки.

Про це повідомляє Офіс президента за результатами наради президента України Володимира Зеленського, представників ОП, уряду та парламенту.

За словами прем'єра, план післявоєнного відновлення складається з декількох частин.

До його розробки долучилися міжнародні аудиторські компанії, українські аналітичні центри, парламентські комітети та міністерства.

"План передбачає відновлення України на нових принципах з використанням усіх доступних ресурсів і можливостей. Зокрема, заплановано покриття матеріальних збитків, завданих війною, відновлення зруйнованих інфраструктурних потужностей та структурна модернізація української економіки.

Особливу увагу під час наради було акцентовано на проведенні низки важливих економічних реформ", - йдеться у повідомленні.

Також на нараді обговорили перебіг європейської інтеграції та отримання Україною статусу кандидата на вступ до ЄС.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.